Förändringar
Forumet har fått sig en rejäl uppgradering (2019 08 01) för att bättre möta 2019 och framtidens behov. Innehållet finns kvar men det gamla utseendet kunde tyvärr inte följa med. Läs gärna mer och tyck till ->

Uppdaterad Ultima paintguard plus mm?

Generalagent för Ultima i Sverige
Kategoriregler
Bild
TonyM
Medlem
Inlägg: 219
Blev medlem: 19 mar 2017 18:52
Ort: Ronneby

Uppdaterad Ultima paintguard plus mm?

Inlägg av TonyM » 07 sep 2017 16:03

Tjena!
Var inne på Ultimas sida och kollade lite vad som fanns mer i deras sortiment. Såg någonstans att de kommit med waterless wash därav jag blev intresserad av att kolla mer av utbudet. Det visade sig att dett uppdaterats rätt mycket av det som finns i Sverige. När kommer de uppdaterade medlen att komma in? Finns ju en del annat inom deras sortiment som är intressant. Och just pgp var ju väldigt populärt ett tag och med den uppdaterade versionen så verkar det som att längden på skyddet har ökats. Vilket kan göra den mer populär igen.
Tony - Kia cee'd sw 1.6tdi -11

TonyM
Medlem
Inlägg: 219
Blev medlem: 19 mar 2017 18:52
Ort: Ronneby

Re: Uppdaterad Ultima paintguard plus mm?

Inlägg av TonyM » 08 sep 2017 08:39

https://www.premiumfinishcare.org/car-c ... ved-detail

https://www.premiumfinishcare.org/car-c ... ved-detail

https://www.premiumfinishcare.org/car-c ... 053-detail

https://www.premiumfinishcare.org/car-c ... dle-detail

Ultima waterless wash plus koncentrat kan användas som waterless wash och no rinse wash och quick detailer och smörjmedel till lera.
Det finns ett par sådana här som är väldigt populära Optimum no rinse och Carpro Ech2o. Hade varit grymt intressant hur Ultima står sig mot dem med sin polycharger. Det är ju väldigt drygt dessutom och blir väldigt ekonomiskt också i längden. Likaså om Ultima tire & trim guard plus har blivit ännu mer effektivt så tror jag att det kan bli intressant för många igen.
Sedan finns det ju sealant och polish och acrylic spray detailer där lillebror sonus har bra omdömen.
Four Star ultimate är det proffsserien av Ultima? Där finns ännu större sortiment som ser väldigt intressant ut.
Ja ja lite funderingar från mig men tror verkligen att det hade kunnat gett Ultima en uppsving med förnyad formula och längre hållbarhet framförallt.
Tony - Kia cee'd sw 1.6tdi -11

Skriv svar